Keycheck

Furnizăm traduceri la cele mai înalte standarde calitative

Suntem o echipă dinamică, profesionistă, cu specialiști acreditați pe diferite domenii și limbi de circulație internațională, dar și limbi mai exotice. Efectuăm traduceri din peste 50 de limbi, cu o echipă dedicată de vorbitori nativi și experți în traduceri.
Cuvintele au un sens foarte important în comunicarea verbală și scrisă, iar noi le prețuim și le așezăm cu migală la locul lor, pentru a obține un mesaj cât mai clar și relevant, în funcție de tipul de document pe care doriți să îl traduceți.
Serviciile noastre se întind de la traduceri, interpretariat, localizare, audit lingvistic sau translator lease, până la cursuri de limbi străine sau servicii notariale (de apostilare și supralegalizare). Pentru detalii despre specificul fiecăruia, vă rugăm să accesați pagina de SERVICII.
Indiferent de specificul solicitării dvs., este esențial să vă știm mulțumiți de colaborarea cu noi, așa că facem din comunicare liantul dintre noi și dvs., pentru a ne îndeplini cu măiestrie proiectele. Satisfacția dumneavoastră este succesul nostru.
Reușim să ne mulțumim de fiecare dată clienții prin calitatea traducerilor oferite, respectarea termenelor și gradul ridicat de confidențialitate cu care operăm. Este important pentru noi ca ceea ce oferim să vină cu adevărat în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Tocmai de aceea abordăm comunicarea deschisă în relațiile cu clienții noștri, iar persoana dedicată proiectului este foarte atentă la îndeplinirea obiectivelor clienților.

Profesioniști

traducători autorizați și vorbitori nativi

Diversitate lingvistică

traduceri în și din peste 40 de limbi

Echipă dedicată

accent pe obiectivele urmărite de client

Servicii la timp

respectarea termenelor asumate

De ce noi?

Obiectivul nostru este sa furnizăm traduceri la cele mai înalte standarde calitative și să eliminăm barierele de comunicare pentru succesul afacerii dvs.

Traduceri profesionale

Dispunem de traducători autorizați, specializați pe diferite domenii si cu experiență în proiecte complexe și mii de cuvinte traduse la activ.

Termene respectate

Înțelegem ca unele proiecte sunt foarte urgente, de aceea vă sugerăm termene realiste astfel încât să vă livrăm traducerea la timp și la standarde înalte de calitate.

Confidențialitate 100%

Asigurăm confidențialitatea și siguranța informațiilor traduse; traducerile se pot face în regim de siguranță, inclusiv  la sediul dvs.

Flexibilitate și expertiză

Avem deschiderea de a ne adapta fiecărui  tip de proiect, astfel încât cerințele tale specifice să fie îndeplinite.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau